Alıntı:
Ayda Nickli Üyeden Alıntı
Allah razı olsun dediğim gibi uzun süredir böyle siteleri takip ederim ama hiç üye olup yazmam sosyal medya bile kullanmam üye adım kendi ismim değil ama üye olurken kedi adımı soyadını numaramı yazdım tabi ki. Haliyle alışık olmadığım için kırıldım üzüldüm ilk defa böyle bir platformda derdimi açık ve net yazdım dedim ya siteyi keşfedince nasıl onca sene karşıma çıkmamız diye heyecanlandım kuzenime gönderdim anneme gösterdim konuyu açarken bile annemle yazdık hala annemle okuyoruz bu sanırım benimde dediğiniz gibi kırılgan olmam ama siteye bi sözüm yok sadece yalancı diye itham edilen üzdü beni. Böyle bi yalan konuşup ne çıkarım olabilir ki diye üzüldüm... Çünkü kendimi uzun süredir ailemden ve psikiyatrideb hariç kimseye anlatmadım. Vefat eden hocamdan sonrada hangi hocaya gitsem farklı birşey söylediği için pandemi girdikten sonra bir daha hocayada gitmedim görünmedim hatta o yüzden bu site bana bi umut oldu
|
uzun lafın kısasına gelelim o zaman kardeşim
bende araştırmacı bir müminim uzun süredir araştırmalar yaparım hafızam zayıf olduğu halde lakin imas hoca doğru bir noktaya değindi sende ne büyü nede musallat belirtileri yok
anormal bir durum sanırım allahtan gelen bir imtihan bu
o rahmetli olan hocada sanırsam şifacılık alanında alternatif tıpla uğraşan biriymiş ki yaptığı çalışmalar size iyi gelmiş
halen işin ehli bir bakımcının bakması gerektiğini düşünüsemde
sanırım kadere boyun eğip elinden geldiğince bu hallern düzelmesi için çalışmalar yapmak lazım
acabdoğuştan gelen aurasal bir sorunmu diye çok teorik şeyler düşündürtüyor senin derdin hayr ola bakaım en ideali sitee kuvvetl hacet tertipleri var çoğu kişinin deneyip başarılı olduğunu yazdığı onlarla çalışmalara başalyabilirsin gönlünce beğendiklerini istersen linkde atarız
nede olsa saat işliyor ha bugün ha haftay aha gelecek aya ben şuna inanıyorum allah zerre kadar iyillğide kötülüğüde hesaplar
senin bir kez allah demen sana mutlaka fayda sağlar cehennemegirsen bile bir nebze ateşi hafifletir o yüzden kaybetcek çok birşeyinde kalmadığına göre hacet tertipleri en ideali gibi
bu arada tahminim ağır bi rnazar var gibi ama üstünde kötü düşünceleri nasıl oluşuyor bu akdar az iletişimde olduğun halde
ilginç