Alıntı:
Ayda Nickli Üyeden Alıntı
Cevap verdim ama 50 mesajım dolmadığı için cevabım geldimi bilmiyorum. Ben ilk defa böyle bir siteye üye olup derdimi sıkıntımı paylaştım. Yıllardır benzer sitelerden dua araştırması yaparım sadece üye olupta yazmam. İlk defa derdimi anlatınca ve böyle itham edilince üzüldüm site yönetimine mesaj attım konunun silinmesini talep ettim tabii böyle birşey mümkünse. Hatta siteden anneme bile bahsettim umutla yazdım ama gerçekten şuan çok kırgın ve üzgünüm. Kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez ama Rabbim şahit yaşadıklarına... Belkide hata yaptım burda yazarak
|
kardeşim anlıyorum kendi değerline zarar verilmiş olabilir bende izah ediyim iyisiyle kötüsüyle
1-senin mesaj 50 mesaj doldurmadan gelmez sitede art niyetli insanlardan akıl hastaları vb bir çok iyi kötü niyetli insandan oturu güvenlik gereği bir önlem
2-dua araştırıp uygulaman güzel de nedir yani bir kişii olumsuz yorum yapınca kırılıyorsan burası ve diğer yerler havas sitesi bırak havas sitesini online alemdeyiz isimleri yüzleri gözükmediği için kin kusan saldıran neler var yani hemen kırılma gizliliğini koruycak bir iisim alman daha güzel olurdu fakat derdini anlatın ve bilmiyorum özelden sana yazan başka varmı ama yardım etmeye çalışıyoruz misal hocamızdan beklediğini alamadın diye darılmaya gerek yok oda insan başka insnalarda var yardımcı olacak onlarlada konuşabilirsin ....kotan dolunca
3-heveslenmişsin ve kırılmışsın kadınlar genelikle huyunda vardır narindirler ama dediğim gibi bu site olsun online alem olsun göründüüğünden daha pis ve acımasız
4-sitede eskiden bakım yapılıyordu da fakat şimdi yapılmıyor yasak geldi art niyetli iyi niyeti suistimal eden onlarca insan yüzünden umarım bir gün karar alınır tekrardan velhasıl
kotanı doldur özelden konuşalım pes etmemen senin hayrına olcağını düşünüyorum ama karar senin admine yazarsan postunu siler büyük ihtimale istersen hesabınıda siler selametle kal