Alıntı:
Ayda Nickli Üyeden Alıntı
Mesajını okurken ağlamaya başladım ve neden bilmiyorum. Bende çok sevdiğim işimi bıraktım eğitimim yarım kaldı. Evet vesveselerim çok yoğun anksiyete teşhisinde var zaten ilaç kullanıyorum. Ben sebebini arıyorum. Babamla pek görüşüyorum ama bu dünyada en değerli annem en çok yıllardır vediği mücadeleye üzülüyorum beni böyle görmek onu kahrediyor biliyorum insan evladının maruz kaldığı şeylerde çaresiz kalmasına nasıl katlanı değil mi?
Bu arada bende hep 5 vakit namaza niyet ediyorum sonra vakit kaçırmaya başlıyorum işte o dediğim halsizlik hali çökmeye başlıyor namazı ve duayı çok sevmeme rağmen.
Bu arada ben okul hayatımda durduk yere hocaların. Beni yoksaymasına gıcık kapmasına yoksaymasına maruz kaldım ve o yüzden eğitim hayatım bitti. Kadın karşıma geçip seni sevmiyorum seni mezun etmicem sana hep gıcık oluyorum dedi dedi eğitim hayatımı bitirdi.
Çok tuhaf iftiralara maruz kaldım bugüne kadar 1 sevgilim oldu tek selamın olan kişi evli adamla adımı çıkardı.
Yakın arkadaş grubum vardı seneler evvel çocukluktan gelen ve bu durumlarına şahit olan ailemden gibi saydığım insanlar haliyle böyle şeyler herkese anlatılmıyor aralarından biri ve işte eski sevgilim ciddi bi saldırmaya maruz kaldı sonra bütün etrafa benim uğursuz ve cinli olduğunu yaydılar. Başka iftiralar attılar bu süreçte çalışıyordum görselliğin önemli olduğu bir işim vardı hiç olmayacak bir kaza geçirdim 2 bacağım kırıldı 1 yıl evde yattım maddi olarak tamamen 0 a indik sigorta da yok baba yardımcı değil çok fazla borcun içine girdik tedavi ve derkenö o süreçte 30 kilo aldım ve çok sevdiğim işime geri dönemedim bir daha. Çevremde 2 yakın arkadaşım ve anne tarafım kaldı. 2019 da babamla açıkça konuştuğumda tüm bu olanları (samimi bir ilişkimiz yok ne yazık ki) bana geçmişini anlattı benim bildiğim evet babamın babannesi büyücüydğ bu yolla para szanırdı ama babamında gençliğinde satanizmle ilgilendiğini bilmiyordum onunla bağlantılı olabileceğini söyledi. Bu arada ben bebekken annem musallst durumu geçirmiş ama onun durumu tam anlatılanlar gibi olmuş beni bile tanımıyorum vs vs çok detay var bunları 32 yaşındayım ce onca yıl micadele ederken 3 yıl önce öğrendim. Tam biraz herşey yoluna girdi 2020 de deprem oldu evimiz ağır hasar aldı. Şimdi teyzemin yanında yaşıyoruz annemle. Tek sığındığı Rabbim vardır bu yaşadıklarımın sebebi diyorum elbet ama hangi günahın bedelini ödüyorum bilmiyorum. İstediğim normal hayatyan kastı anlamışsındır. Para kazanacağım bir iş hayırlı bir eş ve sağlıklı olmak hepsi bu yükseklerde zaten gözüm yok bana bunlar ve sevgi yeter diye dua ediyorum hep...
|
Bazı şeyler KADER ona yor tefekkür et ama şunu bil kimse kimsenin günahını ödemez her koyun kendi bacağı denir ya hani... Aşırı vesvese evham var zaten belli eden ama bunlar aşılacak şeyler dur bakalım tahminen imas hoca araştirma yapıyordur bu konuda ilim içinde yasadığın sıkıntı varsa gereken yapılır tıbbi olarak zaten çok ilginç geldi gün içi değişmek sorun çözülür inşaAllah..
Bol bol HasbunAllahu Ve Nimel Vekil çek..