Alıntı:
Ayda Nickli Üyeden Alıntı
işte bunun cevabını bende bilemediğim için bu sitede çare arıyorum hocam. Sonuçta bu ilme vakıf olmayan biriyim belirttiğim gibi 2016 da vefat eden hocam iyi gelmişti hatta o zaman gelen hafif rahatlamanın hala devam ettiğini söyleyebilirim. Ondan sonrada onun gibi bir hocaya denk gelemedim diyelim. O yüzden şimdi tüm duaları ben yapmaya çalışıyorum. Bu siteye giriş amacında hem sizin gibi ilim sahibi hocalarla fikir alışverişinde bulunmak hemde bu durumlara artık çözüm bulmak. Yargılanmak yadırganmak değil. Zaten çevremde insan kalmamış biriyim. Yaşadığım çok kötü hadiseler var. Lütfen kırıcı olmayalım olur mu? Bunu bu aciz kardeşinizden bir rica kabul edin tabi ki cevap vermek bana inanmak veya bakım yapmak zorunda değilsiniz. İsterseniz deli, şizofren yalancı diye de düşünebilirsiniz ama bana bunları söylemezseniz bende kırılmamış olurum. Teşekkürler.
|
İnan ki hayretle okudum yazdıklarını tabiki haksızsın demek doğru değil ama şu olaylar TIP litaretürüne geçer bunu çözmek için ciddi makaleler yazılır seni yurtdışına davet ederler çözen doktor nobel ödülü alır...
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocamız mizacı sert gelebilir ama inan bu durum ciddi varsa sana ALLAH CC müsade ederse yardımcı olacak en iyi hocamızdır Biiznillah...
Burada neler gordük neler yazıldı o konuda bizlerede hak var ALLAH RIZASI için yardım edin diyor fakat ya kafada uydurma yada piskolojik neden çıkıyor yada eğlence amaçlı zaten sen ne kadar yalan dersen de gerçek ilim sahibi senin durumunu bu şekilde bile gorüyor (hocamızda böyledir ) burada çok kişiye yardımvı olundu inşaAllah sanada yardımcı olunur şifana kavuşursun..