Alıntı:
ulucayto Nickli Üyeden Alıntı
yok hocamiz benzer cok egzantirik olaylar gördü bende sahitim sitede o yuzden kendi tarzi da farkli olsugu icin böyle davranıyor ki fayda gorende oldu bircok kez
sen dediklerimi düşün hata guvenirmisin bilmem ama inanmayanlar icin test sonuclarini belgeyi doktoru ne ise kanitin admine atsana adminim iyi birisidir guvenilirdir o kanaat geirirse yasadiiklarini tescilemis olursun tabi kendini kanitlamak zorunda degilsin ozelden yazdiklarima cevao verirseniz daha yakın yardimlar edebilirim iyi gunler umit i seytan keser haktan sen vazgecme
|
Cevap verdim ama 50 mesajım dolmadığı için cevabım geldimi bilmiyorum. Ben ilk defa böyle bir siteye üye olup derdimi sıkıntımı paylaştım. Yıllardır benzer sitelerden dua araştırması yaparım sadece üye olupta yazmam. İlk defa derdimi anlatınca ve böyle itham edilince üzüldüm site yönetimine mesaj attım konunun silinmesini talep ettim tabii böyle birşey mümkünse. Hatta siteden anneme bile bahsettim umutla yazdım ama gerçekten şuan çok kırgın ve üzgünüm. Kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez ama Rabbim şahit yaşadıklarına... Belkide hata yaptım burda yazarak