Alıntı:
ulucayto Nickli Üyeden Alıntı
empati yapamayan birisi degilim sen yalancisin yalan soyleme demedim farketiysen ilgi ve alaka gostermeye gayret ettik ve unut maki hayal gostertebilirler baskalarinada vs diyede teorik seylerden bahsetim gercekdir beliki bilemem inkar etmedim
sifan bu sitede bulabilirmisin bilemem lakin yerinde olsam elimden geleni denerdin yani sitede yetkili kisilere yazar yinlendirmelere calisirdim ve sunuda belirteyimbender sekillerde gelenler arasa bi oluyor ilk defilsin sifa bulanda bulamayanda avr ama degisik senaryolaer gorukdugu icin herkes temkinli
|
Diğer hocamız açıkça 'YALAN' söylediğimi belirtti. Ben bu siteyi dün keşfettim ve umut doldum hatta konuyu açarken uzun ve detaylı yazmak bile istemedim bakım baktırana kadar. Daha sonra imas hocamızdan cevap gelince biraz detaylandırdım anlattıklarının eksiği yok fazlası bile var... İlginiz için teşekkür ederim Allah ne yazdıya o bu yaşadığım her neyse Rabbim izin verdiyse biri vesile olur kurtulurum, izin vermesiyle bununla imtihanın devam edicekse senelerdir devam ettiği gibi devam eder diyorum... Ama zaten derdi sıkıntısı olan birine 'çok uzun yazdın' 'inanmadım' gibi bişeyler söylemek hoş değil. Birde belirttiğim halde etrafında sana okuyacak birisi yokmu demiş. Ne yazık ki yok bunu ilk mesajımda belirttim tüm duaları okumaları arapça bilmesemde Latin alfrbrsinden kendim yapmaya çalışıyorum tüm halsizliğime ve yaşadığım bedensel rahatsızlıklara rağmen.