Alıntı:
Ayda Nickli Üyeden Alıntı
Öncelikle herkese merhabalar.
Bir çıkmaz sokakta gibiyim yıllardır hatta çocukluğumdan beri yaşadığım kısır döngüüler, teşhisi konulamayan rahatsızlıklar, panik ataklar, halsizlikler, hayatımda terslikler, insanların beni bir sevip bir uzaklaşması düşman gibi görmesi bitmiyor.
Sanki yalnızlığa mahkumum. Ayrıca bedensel olarak çok tuhaf şeyler yaşıyorum bi anda çirkinleşme bi anda güzelleşme boy uzayıp kısalması (gün içinde 10-15 cm kadar) herşeyin bi anda yoluna girip bi anda yolundan çıkması, evlenememe hatta kimseyle bir ilişki kuramama itici görünme, borçtan kurtulamama.
Bu özet geçmiş halim o kadar yorgunum ki anlatmaya mecalim yok. Bu süreçte ilim sahibi hocalarada gittim en iyi gelen hoca 2016 yılında vefat etti o büyü etkisi olduğunu ve bunun musallata döndüğünü söylemişti ama ne yazık ki bana yaptığı işlemler devam ederken bu dünyadan göçtü mekanı cennet olsun.
Bu arada pek çok defa büyüye maruz kaldığımdan şüpheleniyorum 1 kişi itiraf etmişti.
Ben bu üzerimde ki şey her ne ise bundan kurtulmak istiyorum.
Düzenli olayak ayetel kürsi çemberi yapıyorum, büyü bozma duaları okuyorum (arapça bilmiyorum latinceden okuyorum). İyi bir insan olmaya ve günah işlememeye çalışıyorum zaten sürekli evdeyim arkadaşım dostum kalmadı. Hatta aylarca evden çıkmadığım oluyor kısacasını böyle anlattım uzatsam daha çok şey var ama nasıl toparlayıp anlatacağımı bilmiyorum. Bana cin mi aşık oldu? Büyüden mi böyle? Yoksa böyle mi doğdum? (bir hoca ümmü sübyanlı doğduğumu söylemişti)
|
Büyü olduğundan emin misiniz.
Ümmü subyanlisin demiş biri size, perdeniz açık mi.