Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
habis varliklar musalkat oldugu yada davet sonucu geldigi kisiyi,kendisini müsluman gibi göstererek kisiyi cesitli vaadletle yoldan cikarir bunu yaparkende islami het türlü argumani kullanir,şahadet getirir tevhid getirir,namaz kilar bu şekikde kandirabilir,yapamayacaklari tek sey adem as secde etmezler herhsnhi bir tereddutlu durumdaadem as. secde etmesi istenirse kacar gider...
varliklarin en zayif anlari herhangi bir canli formuna gurdikleri andir, özellikle habis ifritler bundan cok korkarlar canli formuna girerlerse oldürulmeleri çok kolaydir
|
oldukça ilginç bilgiler düşündürücü
yani gelen varlıkın oyunun bozmanın en kesin yolu hz adem a.s secde et demektir ve gözlemektir
-varlıklar başka hayvanın canlını suretinde iken zayıf dediniz buda sanırım varlık kandırmak için giridği meşaketli halin yan etkisi
hocam bir yazıda gördüm bu varlıklar kurt şekline g iremez korkarlar gibi bir hurafe var ne kadar doğru hiç bir varlık kurt suretinde görülmüşmüdür hiç rast gelmedim merak ettim aslana file köpeke giren kurt şekline nasıl giremez ilginç