Alıntı:
ulucayto Nickli Üyeden Alıntı
musallat benim dusundem onlar ugrasiyorlar perdelerin yirtildigini fark ettikleri icin
neden imtihandayi allahi anicak ve sıkıntı olmaycaksa melek olarak yaratilmak dan farkimiz kalirmi nefis ve imtihan bizi mahlukatan daha asagi ve guclu olabilmeyi saglayan kutsal bir görev ve bir amac ve bir yol
tahhasun okursa kendini korurursun aileni de yada mekan korumalari var onlari yaparsa inşallah evindeki musallatlar gider ve duzenli korunmalarla girmelerinide engelersin egerki buyuk gunah islenis ve ruhsat vermemis isen adak borcun varsada gelebilirler niyet onemli ama snein icin en hayirlisinu Allah bilir en iyisini
ben mursid bulmanda yanlış anlama mursid yol gosterici allaha yakinlasmaya yardim eden bilgi ve tecrube sahibidir isin ehlidir
yani sen kurtarixi degil dogru yola gitmeye vesile lerden sadece biridir genelikle onerilme sebbepi budur
putlastirmak tapmak onu mesih kurtarici gormekle alakasi yok oyle goren zaten yanlis yolda
konu ac insallah herkes kendi bildiğinden birseyker aktarir
|
Tekrar teşekkür ederim, tavsiyelerini dikkate alacağım. Bir aksilik çıkmazsa tüm sorularımı toparlayıp gece soru açacağım.