Alıntı:
Simitci Nickli Üyeden Alıntı
2019 Haziran'dan beridir biatlıyım bir sürü yalnış hadise yaşattılar halim yerine gelirse uzun uzun anlatırım saat şuan gece 1 halen eziyetlerini çekiyorum hep aynı işlemleri yapıyorlar vücudumun tüm enerjisini alıyorlar sırtım çöküyor ağrılar sızılar geliyor sürekli uyku halindeyim, ordaki şeyhede gidip geliyorum herşeyden haberi var fakat hiç bir değişiklik yok hangi hocaya gitsem kıbrısileri söyleyip dua ediyor uğraşıyor düzeltiyor sonra yalnız kalınca yine geliyorlar bıkmıyorlar, kaç defa özür diledim af talep ettim ne yaptığımıda bilmiyorum eziyet ile bağladılar çözülmüyor düzelmiyor, bir gün oturup detaylı yazıcam her gün yeni birşey çıkıyor tek tek düşünüp dile getirmem gerek, şunuda unutmayın aklım yerinde sırtımda yük var rahatsızlık var dışarda yaşam sürmek varken çare arıyorum yalancı falan değilim bu süreci ne ben anladım ne hocalar anlam verebildi sizden ricam duanızı eksik etmeyin Umreye niyetliyim gideyim son kapı son ümidim orda da bir dua edeyim İnşaAllah
İmas hocam şeyh ile görüşüyorum herşeyden haberdar ama değişen birşey yok iyice yalnızlaştırdılar tek kaldım uzun süredir manevi işlem yapılmıyor vücud iyice geriledi forumdaki hocalarda paralı yaptı diye biliyorum yardım isteyemiyorum sizden ricam vücud çok halsiz çökük duanızı eksik etmeyin lütfen Nuran oğlu Mert
|
Selamlar olsun mert nedir senin bu hal ilimse ilim sahipleri el uzatti sana birsey sordum sen yanlis yada yalan bilgiler mi veriyorsunuz yaptim diyip yapmiyor veya gereken tertipleri bilerek mi yerinegetirmiyorsunuZ?