Alıntı:
Sude6161 Nickli Üyeden Alıntı
Bugün bir hocayla iletişime geçtim sorunlarimdan dolayı. Ve bana musallat olduğunu 8-9 musallatim olduğunu içlerinden birinin bana sahip olduğunu hatta t...vüz ettiğini bu yüzden eşime beni domuz gibi gösterip ayırdığını kasık bölgesinde yuva yaptıklarını söyledi. Bunları uzaktan yakarak temizleyebilecegini bana kargo yoluyla işlemler göndereceğini 7 gün boyunca ayna karşısından gecmeyecekmisim yoksa insan suretinde karşımda gorebilirmisim. Cocuklarimi balkondan atlarken görüp peşlerinden atlayabilirmisim çok farklı şekillerde ugrasirlarmis benimle eğer temizletmezsem. Yapacağı temizleme işlemi 52 gün surecekmis. Böyle şeyler gerçekten olabilir mi. Cin musallatı uzaktan temizlenebilir mi. Lütfen yardımcı olabilir misiniz ?
|
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocaya veya baska yetkili hocalara ozelde yaz denilenleri yap baska hocalara guvenip guvenmemek sana kalmış...
ve adamin dedikleri mantıken doğru olabilir
ama sen bir düşün bakalım buyuk gunah isledinmi yoksa boyle ağır musallatlar nasıl geldi ve bircok ruhsat nasil alicaklar sebep sonuc ne ektin onu bictin
tovbe etmelisin
musallat alinmali
musallat alindiktan sonra hasari tedavi etirmeli
korunma yapmalı
ibadetlere dikkat etmeli
bol bol ihlas okuyabilirsin vs elbete destek aldigin hocanin reçetesini talimatlara uymak daha evval lakin ben ucret vermeden emek vererek duzeltmenin manevi olarak daha üstün mukafatinin bol olcagina inaniyorum...