Alıntı:
Sude6161 Nickli Üyeden Alıntı
Bugün bir hocayla iletişime geçtim sorunlarimdan dolayı. Ve bana musallat olduğunu 8-9 musallatim olduğunu içlerinden birinin bana sahip olduğunu hatta t...vüz ettiğini bu yüzden eşime beni domuz gibi gösterip ayırdığını kasık bölgesinde yuva yaptıklarını söyledi. Bunları uzaktan yakarak temizleyebilecegini bana kargo yoluyla işlemler göndereceğini 7 gün boyunca ayna karşısından gecmeyecekmisim yoksa insan suretinde karşımda gorebilirmisim. Cocuklarimi balkondan atlarken görüp peşlerinden atlayabilirmisim çok farklı şekillerde ugrasirlarmis benimle eğer temizletmezsem. Yapacağı temizleme işlemi 52 gün surecekmis. Böyle şeyler gerçekten olabilir mi. Cin musallatı uzaktan temizlenebilir mi. Lütfen yardımcı olabilir misiniz ?
|
Evet musallt uzaktan temizlenebilir bedenin herhangi bir yerine yerleşebilir ve hatta insana türlü türlü oyunlar oynaya bilir Ler ama sizde musallt varmı bilemem ilme sahip biri tarafından bakım yapılıp ona göre haraket edilmelidir sitede size yardımcı olabilecek kişiler dizede yardımcı olacaklardır Allah'ın izniyle