Alıntı:
yolcu12141 Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba, günün belirli saatlerinde aşırı derecede vesvese tarzında şeyler alıyorum tam olarak ne olduğunu algılayamıyorum kafamda oluşan bir takım düşünceler. Bu düşünceler dinden çıkmama neden olacak tarzdan düşünceler, bi ara o kadar ciddileşmiştiki az kalsın dinden çıkıyordum ardından pişman olup 2 rekat tövbe namazı kıldım vesaire...
5 vakit namaz kılan normal bir gencim, sorgulayan bir müslümanım 1-2 yıldır 5 vakit namazlarımı kılarım ve islamı kendim araştırıp öğrendim.
Konuyu asıl açma sebebim bu düşüncelerimin bir musallat veyahut farklı birşeyden kaynaklanıyo olabilir mi acaba diye merak etmemdir. Siz ne düşünüyorsunuz?
|
Sürekli tekrarladığın bir gunahin ve benzerleri varsa 2 rekat tövbe namazı kilmak tüm kapıları kapatmaz bir kere kapatsa bile sen gene devam edersen gene kapılar açılır kul haki Anne babaya itaasizlik zina vs benzeri günahlar sürekli auranda delikler açar buda musallatın işini kolaylastirir puskoloji sorunun da olabilir doktora basvurdunmu
2023..(Saff - 8)..2053
Hayat akıp gidiyor. Ertelemek, zaman kaybından başka bir şey değil. Sonrası olur da, sen olur musun acaba...?
|