Alıntı:
Zulkarneynn Nickli Üyeden Alıntı
Ben Allah'a şükür beş vakit namaz kılan farzlara dikkat etmeye ve haramdan uzak durmaya çalışan bir kulum insanlara musallat büyü gibi lanetli şeylerden kurtulmasında bir vesile olmak ve dualarını almak isterim şidmi ben hadim edinmek için uğraşmalımıyım ?
|
İnsanlarin dualarini, Allahin rizasini baska turlude alabilirsin. İlla hadim huddamla ugrasmana gerek yok.
Ben bunu anlayamiyorum, bu konu hakkinda formda bir konum var bulup okuyabilirsin.
Her Allahin rizasini isteyen, insanlardan hayir duasi almak isteyen cin edinme cine hukmetme pesine dusuyor. Allah kuran da rizasinin kazanilmasi icin cin edinin demiyor. Seni tenzi ederim ama niyetler gercekten Allah rizasi icin olunca, o rizayi kazanabilmek icin binlerce yapilabilecek şey ilham oluyor insanin aklina. Bu binlerce şey icinde direk cin edinme gelmeside ilginc tabi.
Yukarida bir arkadas demis, "kapida dur zorlama diye". Sen daha kapinin yerini bilmiyorsun. Once Allahin rizasi icin calis, sonra bir bakmissin kapidan degil, kapilardan gecmis gitmissin haberin yok.
Anlatabildim mi guzel kardesim.