Alıntı:
ByWinner Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlarınıza sadece ÖLÜM var deyin.Bende sizin gibi yapıcam ama bana nerede ne şekilde ne zaman öleceğimin garantisini verin sonra anlaşırız deyin.
Bu tarz insanların her şeye bi cevabı var ve şeytanda vesvese verince sıkıntı oluyor.
Bunların tek korktuğu ÖLÜM...
|
Doğru diyorsun kardeşim burası imtihan bir dünya Allah hepimize Dünyada da ahirettede af ve afiyet nasip etsin
Alıntı:
Talebe2021 Nickli Üyeden Alıntı
Evet son zamanlarda çok farklı düşünceli insanlar ortaya çıktı ve bu düşüncelere göre değişen insan da çoğaldı
Ben kendi hesabımı kendim vereceğim diyorum ama sinirimi yenmiyorum sinirimi nefsi terbiye etme yolunda.hem günaha girdim diyorum hem benden olmaz diyorum hem insanların hakaretlerine sataşmalarına şakalarına maruz kalıyorum buyüzden kalbim çok yoruldu
Kitap okumaya gayret gösteriyorum söyledikleri herşeylere cevabım oluyor alimlerden öğrendiğim hatta bazı arkadaşlarım kendiliğinden gelip anlatmamı istiyorlar ama kalbim çok yoruldu
Cevabınız için teşekkür ederim hadisin tefsirini bilmiyorum ama ayette cahillerden uzaklaşma konusu çok haklı elimden geldiğimce uzaklaşıyorum fakat aynı iş yeri olunca sıkıntı
|
O yüzden sen yoluna bak daha çok sarıl ibadete kurana süper kitapta okuyorsun gerisi vesvese
Vesveseyi en ağır şekilde yaşayan bir kardeşin olarak tavsiyem şimdilerde başlardasın çok önemseme yoksa ilerler