Alıntı:
Han349 Nickli Üyeden Alıntı
Kardeşim doğru yolda olduğunu sen biliyorsun gerisi çokta önemli değil Sen hele gel bak bana bir dışardan nasıl gözüküyorum ama içim dini anlamda çok dolu bende sana benzer şeyler yaşadım fakat öyle alaysı şeyler değildi tabiki inanamıyorlar mesela dış görünüşle bir türlü yakıştıramıyorlar mı komik mi buluyorlar bilmiyorum ama ben mesela ne zaman İstanbul’a gitsem gezme amaçlı arkadaşlarımın haberi olur plan programlar yaparız herkes şu mekan bu mekan derken benim önceliğim net Aziz Mahmut Hüdai Eyüp Sultan pierelotti tepesinde yatan bir zat var mesela benim olayım ziyaret bunlar oluyor inanamıyorlar saçma buluyorlar şaka yapıyorlar daha genciz diyen var sanki çok eminiz 70-80 i görmeyide farklı bakış açıları var yani bunu yaşayan sadece sen değilsin
Din konusunda şaka alay küçümseme bende bunlara karşıyım tabiki asla lafını sakınmıycaksın kardeşim bırak yobaz desinler fakat şimdi öyle ilginç zihniyete sahip insan var ki tartışma esnasında yada bir sohbet esnasında o kadar çok saçma sapan sorular düşünceler araya sokuyolarki sonrasında vesvese problemi yaşamana sebep olabilir bunlar o yüzden senin ki sana onların ki onlara ait olsun
|
Arkadaşlarınıza sadece ÖLÜM var deyin.Bende sizin gibi yapıcam ama bana nerede ne şekilde ne zaman öleceğimin garantisini verin sonra anlaşırız deyin.
Bu tarz insanların her şeye bi cevabı var ve şeytanda vesvese verince sıkıntı oluyor.
Bunların tek korktuğu ÖLÜM...