Alıntı:
Mustf Nickli Üyeden Alıntı
Çok müsamaha gösterme karşındaki kendini değerli, güçlü hisseder şımarır. İyi geçinmeye çalış ama onlara yaranmaya da çalışma sakın. Allah'a havale et, ufak şeyleri hoş gör ama hakkını da kesinlikle yedirme bence. Terbiyesiz biri zaten empati yapmaz yine aynı hareketi yapıp seni üzer. Mümkünse odanı değiştir diyeceğim ama gideceğin yerde de mutlaka öyle biri olacak insanoğlu sonuçta. Allah yardım etsin inşallah.
|
Odamı Değiştirme Kararı aldım.1Kişi odada yoktu evine gitmişti onun Dışında Herkesten Helallik aldım Onlar da Hakkını Helal Etti.YarıYıl tatilinde giderken odamı Değiştireceğim veya tatilden dönünce.
Ben Kimseye Yaranmaya Çalışmadım ve Çalışmam da zaten EywAllah.Yaptığım şeyler Allah Rızası içindi.Ben Camide Namaz kılıyorum 1kere.Yok Vali gelmiş,çok da umurumda? Babamın tanıdık bir arkadaşı Ben Namaz sonu 1Fatiha 3İhlas Bağışlarken hadi filan demişti galiba tam hatırlamıyorum yalan olmasn o tarz birşey.Ben de umursamadan devam ettim ve Camiden çıkınca Herkes Valinin etrafımda toplanmış onunla tanışıyor vs.Ben düz Yürüyüş eve gittim.Sanki gelen Alîm? Alim olsa gidip elini öperdim.Sohbet etmek isterdim.