Alıntı:
ByWinner Nickli Üyeden Alıntı
Başka bi yerde yengeç burcu olduğunuzdan bahsetmiştiniz.Bunun mizacınız üzerinizde etkisi vardır.
Arkadaşlara karşı sanki gereğinden fazla taviz vermişsiniz gibi geldi.Kırmızı çizgilerinizin olduğunu anlasınlar.Kırılmasınlar diye kendinizden fedakarlık yapınca onlarda en ufak şeyde hakları varmış gibi davranırlar.
Cebbar esması gibi mizacınıza sertlik katacak bir esma iyi olur.
|
Dediğiniz doğru,Allah Razı Olsun.Yalnız Ben Bayağı bir değişiğim.İnsanlara hep iyi niyetli oluyorum.Aynı zamanda da hem Sert,Hem Naziğim.Ruh Halim çok değişik.Üzülecek durum yokken dram moduna giriyorm bazen.Kendimi Hala çözemedim.Bir Kere lisede Sevdiğim kızı üzmüş birisi vardı,cidden sevmiştim kızı da İnsanlara güven olmaz bu yüzden söylemedim kendisi ima ettiği halde,bu arada Kapalıydı.Dürüst,Edepli birisiydi kendi.İşte Sevdiğim Kızı üzen o kişinin ailesi sırf ona kötü davranıyor diye(Öğrendik işte) Ona üzüldüm.Bir şey lazım olmuştu bir ara yardımcı oldum.Konuya gelecek olursak insanlara uğraşmak zor iş.Yurtta Odamı değiştireceğim o yüzden.Bu kaçmak değil yalnız,İstemediğim yerde duracak kadar yüzsüz değilim,o yüzden Ben gideceğim.