Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
yahu adam diyor ki:
neler olacagini biliyorum boş konuşmayin
siz hala şöyle olur böyle olur diyorsunuz adama sahih davet verin,niye ögüt veriyorsunuz?
|
hocam versekde parasi mi varki bu adamin tutsu lere yada diger seylere bilaki haklisiniz adam bos yapmayin demis bizde yersiz yere uyarıyoruz yanlış yaptım..
Alıntı:
BenBenMiyim Nickli Üyeden Alıntı
Üniversitede Hakkı yenen çok Ben o yüzden inanıyorum o arkadaşa.Boş yapmayın demesi bilmemesinden.Bilenle Bilmeyen Bir olur mu? Benim Abiminde Hakkını yemiştiler Üniversitede.Eğer Bölüm İlahiyat değilse Kötü Hocalar çok olabiliyor.Kişiyi severse dersten geçiriyor,sevmezse bırakıyor.Ben çok gördüm böylelerini.Bu Yüzden Olaya arkadaş boş yapmayın yazsa da Tarafsız bakıp ona göre yazmayı tercih ediyorum Hocam.
|
iyle diyorsunuz evet makul dogrudan hacet tertipleri ile daha az riskli şeyler onerilebilirlakin bazi havas uygulamlarinda hak edene yapilir yoksa sana doner zaten bu ilin iki tarafi keskin kilica benzer tehlike acisindan arkadasa onersej senin dedigin tabirle arkadasda haksız ise alicak buyuk belalari başına belki canindan belki aklindan olur o yuzden o tertiplerden daha evvel dir hacet tertipleri bence...