Alıntı:
ata103 Nickli Üyeden Alıntı
evet dogru pirimin cok himmetini goruyorum Allaha şükür...
iste o abdülvahhab denen densize kapilmişsiniz ne evliya biliyorsunuz ne alim,ehli sünnete düsmanlik ediyorsunuz....
kimleri tekfir ediyorsunuz ben sorayim den cevap ver
1---avukatlar?
2--- doktorlar?
3--- diyanete bagli görevliler?
4---- milletvekilleri?
5----devlet memurlari?
yani yemin ederek gorev yapanlar..
|
Alimleri evliyaları tabiki kabul ediyoruz ama şirk amelleri olanları asla ben sizin alim gördüklerinize "densiz" desem doğru olur mu?
"Türkiye Cumhuriyeti Anayasasına, Atatürk İnkılap ve İlkelerine, Anayasada ifadesi bulunan Türk
Milliyetciliğine sadakatla bağlı kalacağıma; Türkiye Cumhuriyeti kanunlarını Milletin hizmetinde olarak tarafsız
ve eşitlik ilkelerine bağlı kalarak uygulayacağıma; Türk Milletinin milli, ahlaki insani, manevi ve kültürel
değerlerini benimseyip, koruyup, bunları geliştirmek için çalışacağıma; insan haklarına ve Anayasanın temel
ilkelerine dayanan milli, demokratik, laik bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve
sorumluluklarımı bilerek, bunları davranış halinde göstereceğime namusum ve şerefim üzerine yemin ederim."
Bu yemini yapmak küfür değilde nedir?[/QUOTE]
dedigime geldin iste tekfir etmediginiz hic kimse yok sayilir
icerisinde kutsal ve dini inanca ait metin gecmeyen hic bir dey yemin sayilmaz....
senin pir kabul ettigin abdulvahhab osmsnliya karsi savasan bir adam,osmanliya düsman cunku dedesi şulman bursada yasayan bir yahudi,fitne cikardigi icin kovulnus önce şam ordan arabistana yerlesmis kendini müsluman gostermis adini süleymana cevirmis,torununuda tam bir osmanli ve sunni müsluman düsmani olarak yetiştirmis...
daha devami cok istersen anlatirim senin pirinin ingilizlerle nasil isbirligi yaptigini....
alim görduklerinize densiz desem diyorsun,hangi alime densiz diyebileceksen de, ehli sünnet alimlerde densiz yok cünkü...
ama o abdulvahhab ibni teymiyeyi takip ederek Allah CC sekil bicmis insana benzer diyor
ibni baz Allah CC organ ve sekil bicmemek hata olur diyor...
daha 10 larca örnek veririm
vahhabi diyorki ölmüş peygamberden fayda bekleme kuru deynek bile ondan daha faydalidir diyor...
Allah CC vücut sekil bicim tayin etmek küfürdür,çünku O yaratilmiş hic bir seye benzemez