Yaşadığım şey normal mı?
Biraz önce yaşadığım şeyi ilk kez yaşadım bu güne kadar dua okurum gün aşırı tövbe ederim abdestli uyumaya çalışırım. Surekli vird edindigim bir esma ayet vs yok. Birde gördüğüm her duayı okumam araştırım.
Sadece bu duaya başlamıştım
Allahumme innâ nec'alüke fi nuhûrihim ve neûzü bike min şürûrihim
Her gece yatmadan evvel en az 100 en fazla 300 seklinde.
Bu gün aşırı uykum vardı gözümü açamıyordum baska bir sebeple uykuya direndim sonra saate baktım dayanamadim yattım yatar yatmaz bi ruya gördüm normaldi basta. Aşırı gerçekti bundan sonrakiler. Kardeşimin evindeyiz evde birini görüyor insan gibi oturuyor koltukta yüzü siyah belli belirsiz ama erkek gibi. Kardeşim çok korkuyor kaçıyor yanıma doğru çığlık atıyor. Sonra ben kendime geliyorum ama karabasan halindeyim kulağımda çığlıklar cınlamalar öyle böyle değil. Ama uyanamiyorum. Vücudumda yüzümde sıcaklık hissettim. Başladım Ayetel Kürsi okumaya. Sesli okumaya çalışıyorum ama sesim çıkmıyor. Derken uyandım hemen Ayetel Kürsi okudum. Bunları yaşarken hiç korku kalp çarpıntısı yaşamadım. Ama uyku gitti uyumaya çekiniyorum
Sizce bu normal birşey mi. İlk kez yaşadım. Nerde yanlış yapıyorum diye sorguluyorum.
|