Alıntı:
Sude6161 Nickli Üyeden Alıntı
Söyledikleriniz için çok teşekkür ederim. Korkum yok çok şükür sadece tereddüt içerisindeyim yanılmak istemiyorum. Dört dörtlük biri değilim benden daha iyi insanlar hocalarımız var acaba neden ben gördüm rüyayı merak ettim. Birde farklı bir medyadan havas ile ilgilenen bir hocayla görüştüm uzaktan eğitim verebileceğini ücretinin de 12 bin TL olduğunu söyledi sizce böyle bir eğitim mümkün mü?
|
Sen eğitimi geç kardeşim,Yazdıklarımı yap.Belirli bir süre 1 Ay kadar yazdıklarımı uygula sonra Mürşid aramaya başla.Uzaktan eğitimi Hoca falanmış 12bin TL falanmış,Has bir Mürşid Öğrencisi yapacağı kişiden para filan istemez bir kere.Korkum yokla alakası yok bu işin,Eğer Bu Yola girdiysen Korkun yoksa da Cinleri görünce veya onlar seni rahatsız etmeye başlayınca korkarsın.Gördüğün Rüya Ve Bu İlimle Alakalı Olan şeylerin direk Aklına girmesi,çok rahat ezberlemenin Hikmeti bu İlme girmen gerektiğidir.Dediklerimi Ciddiye almayacaksan boşuna yazmıyım Kardeşim.Sana elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım,senden 5Kuruş ücret falan da talep etmiyorum.Dediklerimi Pazar Sabahından İtibaren Yapmaya Başla.