Alıntı:
Sude6161 Nickli Üyeden Alıntı
Söyledikleriniz için çok teşekkür ederim. Korkum yok çok şükür sadece tereddüt içerisindeyim yanılmak istemiyorum. Dört dörtlük biri değilim benden daha iyi insanlar hocalarımız var acaba neden ben gördüm rüyayı merak ettim. Birde farklı bir medyadan havas ile ilgilenen bir hocayla görüştüm uzaktan eğitim verebileceğini ücretinin de 12 bin TL olduğunu söyledi sizce böyle bir eğitim mümkün mü?
|
kesinlikle para ile olmaz bu eğitim kitaplarla olmaz ilimehli biri ancak sana anlatır aldanma zikir hacet istihare uykular yani parayı veriyim düdüğü çalayım değil çalış çabala nasipte varsa er geç olucak belki biri kulağıan fısıldar belki sitede iri yardım eder belki rüya da olur gaybı allah bilir ama oyle paralarla riske girme hiç
Alıntı:
Sude6161 Nickli Üyeden Alıntı
Buradaki hocaları nasıl bulabilirim peki sadece bir kaç sorum var birde eşim İslamiyeti pek düzgün yaşayan biri değil yaratılışı sorgulayan Allaha pek fazla inancı olmayan biri ona belli etmeden çalışmaya öğrenmeye çalışıyorum
Belki de bu ilim sayesinde eşime dinimizi sevdirip dinden çıkmasına engel olabilirim bu yüzden de bu ilim rüyasını görmüş olabilirim
|
sitede gez hacet tertiplerine yoğğunlaş inşallah kalbini islamiyet ısındırırsın kardeşim bunları vesile kılarak