Alıntı:
Abdussamed Nickli Üyeden Alıntı
Merhabalar hepinize arkadaşlar . Benim ricam bana ve benim gibi sufli ilk defa yapıcaklara davet yöntemleri verebilirmisiniz ? Şimdiden teşekkürler (Lütfen boş yapmayın başımıza nelerin gelebileceğini biliyoruz )
|
Madem Boş Yapmayın diyorsun söyliycem iyi tamam.Yalnız davet yöntemi değil ben sana Davetlerde daha az yamulman için tavsiyelerde bulunucam,çünkü anladığım kadarıyla sen illa ki yapacaksın.Namazlarını Ezan okunur okunmaz Mümkünse 5Vakiti Camide kıl.Gece Namazına Kalk.Hergün Kesinlikle Kuşluk Namazı,Şükür Namazı kıl.Namazlarını içten kıl.Abdest alıp 2 Rekat Namaz Kıldıktan Sonra 200Kere Ya Kadir (c.c) Zikri yap Kuşluk Veya Öğlenden Sonra Şems Vaktinde.Zahiren Ve Batın İbadet Etme Gücün Kuvvetlenir.Kelime-i Tevhid Oku Gece Namazını Kılınca 1000 Tane İçten ve Normal Hızda.Salavat-ı Yakutiye Oku Hergün 7Kere.Salavat-ı Nuraniye Oku Her Namazdan Sonra 3Kere,Yatmadan da 7Kere Oku.Salavat-ı Kübra Oku Hergün 3Kere.Sufli dediğin dünya işiyle alakalı olan demek zaten biliyorsundur.Ne için yapmak istiyorsun daveti?
Alıntı:
Dat91023 Nickli Üyeden Alıntı
|
Sufli Dünyalık işler için demek,Şeytani değill