Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
"selefi salihin olamazsin,selefi salihin olanlar sahabe tabiin ve tebei tabiindir ondan sonra asil bittigi icin mezheplere evliyaya uyman gerekir,yoksa yolda yürümeyi birak yolu bulamazsin,sen namazi neye göre kiliyorsun?..."
Ben zaten başka bir şey iddia ettim mi? Hanbeliyim Elhamdulillah
Kuran ve Sünnet yolundayım onda olmayan her şeyi de reddediyorum
"Allah Teâlâ Hazretleri hastalığı da ilacı da indirmiştir. Ve her hastalığa bir ilaç var etmiştir. Öyleyse tedavi olun. Ancak haram olan şeyle tedavi olmayın." [Ebu Dâvud, Tıbb 11, (3874).]
Tedavi eden doktorun müslüman olmaması müslümanı tedavi edemeyeceği anlamına gelmez bir müslümana tedavi olmak tabiki daha iyidir
O kafayla bakacaksak telefonda kullanmayalım televizyonda izlemeyelim bunları kafirler üretiyor
|
"""Ben zaten başka bir şey iddia ettim mi? Hanbeliyim Elhamdulillah
Kuran ve Sünnet yolundayım onda olmayan her şeyi de reddediyorum"""
hambeli degilsin hambeli ictihadini iyi bilirim,hambeli göruntusunde ibni teymiye, ibni kayyim ve abhulvahabin yolundasin,sana gore bu sistemin yikilmasi gerekiyor yani bu belde darül harp tir, peki darul islam yapnak icin cihad ediyormusun?yok etmiyorsun, yani resmen cephe savasi yapman gerekiyor,eger hambeli olsaydin darül harpte cihaddan kacmanin ne oldugunu bilirdin...[/QUOTE]
Sana göre derken sen istemiyor musun bu sistemin yıkılmasını?
ben gayet iyi biliyorum harpten kacmanın ne olduğunu
şu anki ahir zamandaki bizim cihadımız tebliğdir
bu ülkedeki sistemi savaşta cephe alarak bitirebilir misin
yoksa davet yaparak önce bu sistemin insanını mı değiştirebilirsin
şu anda dünya üzerinde müslüman örgüt görmüyorum sen görüyorsan söyle
asıl cihad Mehdi aleyhisselam'ın gelmesiyle başlayacaktır Allah Azze ve Celle onun safında savaşmayı nasip etsin