cakralarla ilgili tecrübe
merhaba arkadaslar.ben çakralarla ilgili arastırma yaparken celcelutiye hocanın paylaştıgı konuyu denk geldim ve 21 gun dinlenmesi gereken ses dosyaları vardı ondan faydalandım.her gune özel ayrı ses dosyaları var hepsini gununde ve aynı sürelerde 21 gun boyunca dinliyorsunuz.bu sürecte bas agrılarım oldu ama hoca normal oldugunu sölemişti.sonuç olarak dinledikten sonra hissiyatım kuvvetlendi biraz galiba yani benm gözlemlediğim kadarıyla öle oldu.örnek vereck olursam mesela bi arkadasla konusurken 'zeynep bana ne sordu biliyo musun dediğinde ne sordugunu bildim yada bi arkadas hamileydi cinsiyet ne biliyo musun dediğinde o an içimden geceni söledim onu bildim.birde bu yılbası cekilişi yapıldı onda kenidimin kime cıktıgını bilmişim kişyle hiç diyalog kurmadan kimseye sormadan.belkide yanlış yorumluyor olabilirim ama bana cakra uygulamasından sonra oldu gibi geldi bu kadar bariz
link eklemeye calıştım konuya ama insallah olmustur olmadıysa da cakralar konusunda sabit en basta celcelutiyenin konusu ordan bulursunuz
|