Alıntı:
ata103 Nickli Üyeden Alıntı
fikirlerim sacma sapan olabilir senin gözünde buna saygim var
fakat benim mantiksa önceden seninke mi konuştuk hatırlamıyorum allah herseyin sahibidir herseye hukmedendir
fakat ibrahim 33 34 acip okudugunda düşünürsün verdigi nimetlerden istifade etmekde ne sakinca var nimetten anladigin ekmek mi sadece ilim dagitan dergah okul akademi silah egitim alanlari tasafuv ne gelirse saysak bitirmeeycegimiz kadar nimette delalet eder bu yuzden egerki herşeyin allahdan geldiğine imtihan olduguna lakin imtihanda karsina cikan seylere hakkin razi gelcegi şekilde düşünüp hareket etmenin nasil bir sakıncasi olabiliyor seninn asil bu iddia larina ben karsiyim Abdulkadir geylani imam muhyidini rabbani, isris celebi,hz ahmet el buni , ve daha nice tassafuv alaninda buyuk alimlerin ogretilerine karşı sin sorun değil benim icin bu istersen himmet yardim araci vesile kilmaya karsi çık allahin verdigi nimeti ne niyetle kullanirsan o sekilde allah seni yargilaycak benim dusuncemde ben abdul kadir geylaniyinallah yerune mulkun sahibi gücün sahibi yerine koymuyorum yada hz peygamberi yasa başkasını nimet sahibi kisilerden allahin izniyle araci olmalarinu ara bulucu olmalarinu amelimde fayda saglamalarini derin nilime ulasmis bu kisilerden istifade ediyorum umarim senin dusuncendeki ben ile benim dusuncelerimdeki ben arasindaki çizgiyi öğrendin dedigim gibi egwr bu kadar iddialiysan ac konular teblige devam et bak senni bende destekliyorum zahiri ilime bu kadar ehemmiyet vermen guzel batini ilimlerden ne kadar uzak olsanda
|
Ben Abulkadir Geylaniye karşı değilim Allah ondan razı olsun kendiside selefidir bu konuda 3 4 safya önceye bakarsan
nasıl bir yolda olduğunu anlarsın onda günümüzdeki tarikatlardaki gibi şirk bidat ameller yoktu[/QUOTE]
eminsin yani ameller yoktu dedigin de -_- ?
demeki senin bildigin geylani hz ile benimkinde farkliliklar var selametle kal