Alıntı:
JoKeR Nickli Üyeden Alıntı
İlk sorunu cinselikten sorman aslında bizim miletin hangi noktaya geldiğini gösteriyor aklınımız fikrimiz bel altı çalıştığının göstergesi belki sırf bu yüzden körüz bazı güzelliklere nail olamıyoruz
Forumda cinselik konusu yok havasta boşalma kelimeside kullanılmaz sadece cima olarak geçer onun için bir çok uygulama var sitede ve site dışında araştırıp bakman lazim üste kocaman Google site içi arama var oraya yaz sorunu çıkar
Mümkünse boşalma mastürbasyon benzeri kelimeler kullanma cima kelimesi kulan kardesim
|
Joker Slm
Forumda Ilk sorumu bu konu ile alakali sordugum ve olumsuz imaj biraktigim icin özür dilerim öncelikle
Uzun zamandir bir arayis icerisindyim kendim ile alakali gerek var olus bilinci ibadetler sorumluluklar vs el cizgileri dogum tarihi analizi gizli ilimler bir arayisin icerisindeyim kendim ile alakalai ama ne oldugnu bilmiyorum.
Bu soruyu sormamin nedeni de genel olarak hayatin gayesi sadece evlenip birlesip cocuk yapmak olmamasi lazim baska sirlar baska anlami olmasi lazim hayatin basarili insanlarin coguna bakiyorum hepsi kendini hedeflerine odaklamis azimle calisiyorlar hak ediyorlar ama cogu da ya bekar özel hayatlari bilmem bildigmiz okudugmuz kadari ile yaziyorum
Basit insanda evlenir dügün yapar cocuk yapar ara da bir cima yapar calisir kendine ayiracak yada projelere ayiracwk vakti yoktur sorumlulaklrdan
Iste bu heveslerden vazgecip hedeflere odaklanma konusu libidoyu yönlendirme konusu zon zamanda cok aklima takildi
Umarim yanlis anlasilmadim
Hürmetler