Alıntı:
ulucayto Nickli Üyeden Alıntı
uzun lafin kisasi iyi ki gitmis adam olsa boyle arkandan is cevirmek falan yakisirmi hic demekki karekteri boyleyymis neye üzülüyorsun adam da sıkıntı evlensen belki aldaticak bosanicakdi hic dusunme yasin da genc istiharebuykusuna yat yada kuvvetli hacet tertipleri dene allahim rizasi dahilinde hayirli bir es bulmaya niyet ederek hayatina onune bak adam evlenmis napican ayricanmi aci cekiyon cunku yara taze gecer eger baska seylerle kafayi doldurursan en ideali islamik seyler ve kendini geliştirebilicegin şeyler
|
Adam olsa 26 yaşında bir adam olarak gidip 17-18 kardeşi yaşındaki bir kıza bakmazdı bana yaptığı neyse hadi desek. Ama anlamadığım madem bu adam bu kadar karaktersiz bana layık görülmedi benim mesleğim var okulumu bitirdim kendimi kurtarabilecek güçteyim ama neden 18 yaşında liseyi bile bitirmemiş gencecik bir kıza layık görüldü
Kızın zaten aşktan gözü kör olmuş yaşına rağmen 2 ayda apar topar evliliği kabul etti bu adam bana yaptığına karşılık bu kızla ödüllendirilmiş oldu sadece ben böyle acı çekerken çok zoruma gidiyor 🥺