Alıntı:
simsimaa Nickli Üyeden Alıntı
Hemen bir önceki mesajımda yazdım dayanılmayacak seviyede acı çekiyorum bu acıdan kurtulmak istiyorum 🥺 Ama bana bunu yapan o kişinin yaptığı yanına kalmasın zarar görmesini istemem sadece beni anlasın yaptığı hatanın farkına varsın pişman olsa keşke diyorum
|
Allah sabır versin bol bol dua namaz zikirle zamanla atlatırsın kolay olmayacak ama sabr edip tevekkül edersen başarırsın Allah senin çektiklerini de sana cektirenleride görüyor merak etme kimsenin ahi yerde kalmaz bugün onlar mutlu olur sen ağlarsın birgün onlar ağlar acı çeker sen hayatının en güzel günlerini yaşarsın belkide Allah seni ondan kurtardı bilemezsin Allah kimseye dayanamiyacagi yükü vermez sen bu yükü kaldırabilecek guctesinki Allah sana böyle bir sınav vermiş sen Allah a havale et sakın büyü celb kahr vs işlemleri yaptırma Allah birgün senin ahını en güzel şekilde alır Allah ey kulum sen bana havale et bir gün sen unutursunuz ama ben unutmam der Peygamber efendimiz de canı yanan sabır etsin canı yakanda canının yanacagi günü beklesin der sen şimdi bu acıya sabr edip Allah a havale et zamanı gelince canını yakanların canları yandığını izle Allah yar ve yardımcınız olsun Allah derdinizin dermanını hayırlısıyla versin