Alıntı:
sancar1979 Nickli Üyeden Alıntı
Imanini sen tazelesen bence cok daha iyi olur ,
Yazdiklarini bir oku önce , yazdiklarindan bir haber darsin , peygamlere gözükmüyormu dedik biz ?
Cahilliginde bir siniri var degilmi, peygambere kac kere kendi süretinde gözükmüs ? Hep kendi süretindede gözükür bilir sonucda peygamber ,
Sen kimsin sana gözükecek ? O gösterdigin kaynaklari zaten var diyorum , benim yazdiklarimi okumadan kopyala yapistirida birak ,peygamleri örnek verme,gösteremiyorsan imanini sen tazele anadi ? Anlamadiysan hurafe pesinde kosmaya devam et ,
Önüne gelenede imanini tazele deme, elinde iman ölcermi var senin ,cahillik sor is be herseyi biliyorsun,
|
Sen ayet hadis yok dedin.
Sen görülmesi hususunda ayet hadis yok dedin ve devamla tekerrür ettin üstelik. Söylediğin cümle genel bir ifade. İçeriğinde peygamber göremez yada filanca görür filanca göremez demedin. Sözünde böyle bir ibare geçiyor mu.
Ayette olanın zıddı nı söylemek, savunmak kişiyi dinden çıkarır ha bilerek ha bilmeyerek.
Benim yazdığım ayet ufukta görmesi ayeti hatırımdaydı buna dayanarak ayetin metnini noksan yazmamak için bakmaya gerek duydum.
Ben hafız değilim ki ezbere söyleyim her ayeti. Hatta onlar dahi bazen yanılabiliyor.
Hz Hamza kıssası aklımdaydı ve yine noksan olmasın diye yazmak hata mı oluyor sana göre.
İmam maturidi bu hususta kadınlara vahiy lerin
Diğer şeylere olan vahyi gibi görüyor. Kadınlara ilhamın lütuf olduğunu ifade ediyorlar. Sözlerine dikkat etmeli insan. Bana göre bir şey yok , senin için diyorum.