Alıntı:
mekan58 Nickli Üyeden Alıntı
Cunub hâli olmadıkça abdestsiz olarak okumak da sıkıntı olmaz ise de abdestli olarak okumak daha iyi olur.
Kısa olan Salâvatı bol oku Efendimiz s.a.v hürmetine diye dua et. Ama heva hevesinde olan bir şeyi isteme. Konuya ehil birçok kimse var yardımcı olurlar. Piskolojik de olabilir işin ehli daha iyi bilir. Lavabo da uzun süre durma.
Allah yardımcın olsun.
|
Maalesef şu lavabo işi biraz uzun sürüyor bazen çok büyük korku oluyor gitmek istemiyorum bazen de çıkasım gelmiyor babamda ve amcamda da lavaboda uzun süre kalma problemi var Amcam vefat etti geçtiğimiz aylarda problemli bir insandı bana da geçti bu lavaboda uzun kalma olayı
Uyarılar sonrası 2 gündür sadece istiğfar çekiyorum fakat dün gece rüyamda yine rahatsız edildim
Böyle annemde babamda beş vakit namazında olan insanlar habire bir şeyler okuyan bir aileyiz yani kitaplar vs dini açıdan bilgiliyiz elhamdulillah yani elimizden geldiğince artık kapıları kapatmaya çalışıyoruz inanın bu kadar üstüne düşmesek belki bizzat görürüm Allah korusun yani resmen savaş halindeyim diyebilirim
Günah işine gelince 2 aydır evden bile çıkmıyorum yatak döşek oldum kısaca ne gibi bir günahtan bahsediliyor bilmiyorum kötü şeyler izlemiyorum ha belki müzik şarkı bazen dinlediğim oluyor dizi film izliyorum programlar vs gün içinde elden ayaktan düştüğüm oluyor birden bire savaşıyorum yani resmen gerçekten ne yapacağımı şaşırmış durumdayım