Alıntı:
shivaa Nickli Üyeden Alıntı
dehr suresı bır oturuşta 40 kere okunu o ayrıntıyı da eklıyım. bir zamandan sonra zaten okuya okuya ezbere geçiyor tüm sure. 18.güne kadar yaptım.21. günü beklemeden çalışmamı durdurdum çünkü riyazette olmadığım için zarar görebileceğimi düşündüm. normalde kaynaklarda riyazet şartı yazmamış ama ben eksik yazıldığını düşündüm. başlarsanız ağız alışkanlığı oldugunda 40 kere dehr okumak 1 saat civarı sürüyor çok değil. başlamadan önce sureyı ezberleyın daha hayırlı olur. kendınızden emınsenız rıyazetle gırın bu işe. sureyı hızlı okuyum dıye kelimeleri yutmayın ben yaşadım. takıldığınızda sakince doğrusunu dusunun bulamazsanız kuranı hazır tutun oradan bakın ve okuyun. yanlış ya da eksık okumaktan iyidir.
|
davetlerde en onemli ayrintiyi unutuyorsun genel bilgiler verirken 3ncu gozu veya cin gozu veya kitaplarda kesf de denir kalp gozu de denir tamamen baska olsada kitaplardaki ile gercekteki
bu yetenekleri açılmamış ise varlık gelsede iletisime gecemez varlikda gider yani ilk once bu vasiflar acicak uygulamalar yapilmali sonra davet givi uygulamalara gecilmeli riyazet hizlandirir sureci tutsu de hizlandirir hemde faydasi coktur eger halvete girerse cok daha faziletli olur vs