Alıntı:
BenBenMiyim Nickli Üyeden Alıntı
Hüddam İşlerinden Uzak Dur Kardeşim,Benden Sana Kesin uyarı.Başına bela alırsın.Kafirler çok konuşur,Müslüman Ruhaniler az konuşur,Hele Hüddamlar çok az konuşur.Günde Bir Kaç Kelime,Geriye Kalan Vaktinde Kendi Zikrini yapar,Kuranını okur.Sohbet etmek için o yüzden Boş Yere Hüddam Daveti falan yapmaya kalkma.Bu İşlere Eğlenmek,Sohbet etmek için değil,Allah Rızası için girilir.Göz perden kalkık olmadan Hüddamın gelip gelmediğini göremezsin zaten.Gelirse sen anlamazsın uyursun Gece yamultur seni benden uyarması,atıp tutmuyorum.Yamultulan oluyor yani merak etme.Göz perden kalksa Cinler seni delirtir zaten.Uyutmazlar.Bu İşlere Katiyen girme Kardeşim.Tehlikeli.Çokk Tehlikeli
|
-
Teşekkürler abiciğim, sadece korunma duasını merak etmiştim. Bir keresinde aptallık etmiştim abi, çağırmıştım, lakin hafif beyaz bir şey gördüm, yani göz perdem tam açık değildi, rüyamda onları gördüm bizi çağırmak için işte fatiha suresini 1000 defa okumalısın falan dediler.En sonunda ben bir davet denemiştim,müslüman cin ile dost olmak istemiştim, işte ondan sonra tamamen işler bitti. Bir şey olmadı ama. Yanımda bir dostum vardı, o çok zarar gördü, onu benden aldılar. Şimdi hiç bir musallatım yok, o yanımdaki cine ne olduğunu bilmiyorum, tek bildiğim o iyi bir durum da değil. Anlatmak istedim, artık davet yapmıyorum. Hayırlı akşamlar abi