Alıntı:
ByWinner Nickli Üyeden Alıntı
Tahassun koruması da yapsa aynısı mı olur
|
Kardeşim şimdi şu var ben hissediyorum ara ara uğruyorlar bana ciddi söylüyorum bak ara ara uğruyorlar ben yatak döşek oluyorum o kadar ciddi etkileniyorum hatta ev halkıda etkileniyor annemin çok sevdiği baktığı bir çiçeği vardı bugün annem üzülerek dediki soldu güzelim çiçek noldu buna evde negatif bir şeyler var ben artık çözemiyorum
Koruma olarakta bir büyü bir musallat varsa kardeşin dediği gibi bir kapı açık giriyorlar demekki sonuçta her anımız takvayla geçmiyor en savunmasız anda saldırıyorlar bende ki artık neyse büyü mü musallat mı tedavi edilmesi lazım ki sonraki aşamada yapılan korunmalar tutsun
Mesela bir hocadan dinledim diyoki kişide musallat var diyelim cin mektubu önlem gibi gözükebilir ama öyle olmuyor maalesef önce temizlenmesi lazım ki sonra cin mektubu koruyucu olsun ilim sahibi değilim ama Allah korkum çok ve ona sığınıyorum imtihan olarak bakıyorum ve yine elhamdulillah gücünüde veriyor bir şekilde daha az yara alarak çıkıyorum yaşadıklarımdan ama ben istiyorum ki şu sorunu kökünden çözeyim