Alıntı:
Cennet'ül Meva Nickli Üyeden Alıntı
Bende bir babanne dede var evlerden uzak denilecek şekilde. İkisininde kulaklar duymuyor ve kesinlikle ikiside inat dediğim dedik. Sürekli beddua dillerinde. Sürekli birilerini cekistirirler. Evde cocuklugumdan beri sürekli huzursuzluk korku. Namaz kılıyorlar kuran okuyorlar ama yok. Değişmiyor bu huylari. İyilik yaparsın hora gecmezsin. Öyle yerden yere vururlar. Birde günaha sokmak için sanki caba gosteriyorlar insanı son raddeye dayarlar. Babacagizim nasıl dualarini alacak bu insanların bilmiyorum. Oturup helalliklerini istese dünya hakaret duyar. Bide helal etmezler istedikleri gibi bi evlat olamadk onlara kalsa. Babam zaten 45 kilo bi adam. Allah'ım başımızdan eksik etmesin inşallah
|
Bazı yaşlılar vardır mülayim ton ton .Bazısıda vardır senin anlattığın model.Haliyle baban kafasına hiç takmasın derim.Allah CC görüyor durumu biliyor herkesin ne mal olduğunu haliyle baban onlara iyilik edip üstüne azar işitiyorsa işte babana yazılan sevap 1 se 2 olur bence çünkü sabır edip ses etmezse öf bile demezse.
Ha ne yaşlılar gördüm senin dediğin model küçük dünyaları ben yarattım diyen eniştenin annesi vardı köyde millete kan kusturur kızılcık şerbeti içirirmiş zamanında 40-50sene evveli herkes illlallah demiş oda bolbol beddua edermiş dünya ona kalmadı geçen sene martta öldü az değil 95 yaşında.Ha arkasından iyi anan 3-5 se kötü anan 15-25 hesabı bu dünya böyle işte.Herkes bir gün göçecek.Mesele iyi doğru dürüst mümin kul olarak ölebilmekte gerisi teferruat.