Alıntı:
Abdullah07 Nickli Üyeden Alıntı
Vefkle muskayla uğraşmayın O yazdığın nüshayı çalıştırmadıktan sonra süfliler zamanla o enerjiyi baskılayacak yeni tılsımlar atıyor bedenine sonra vefk hiçbir işe yaramıyor . Ben çok denedim yazıyoruz hocamla koca a4 kağıdında boşluk kalmıyor hadim görevlendiriyoruz yok arkadaş yine bozuyorlar vefki yine bozuyorlar Faydası yok değil var ancak bozuyor süfliler yazılan nüshayı . Ben Şifamı korunma niyetiyle okuduğum 3 yasini şerifte buldum süfliler ne yanaşabildi yanıma ne de hayatıma olumsuzluk verebilecek bir müdahalede bulunabildiler . 3 yasini vird edinip devam edildiği müddetçe en ta^^şklı papaz dahi büyü yapsa işlemez işlemeyeceği gibi kendisine döner . Kuranı müminler için hem rahmettir hem şifadır. @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
hem ugrasmayin dersin hem kendi yaptigin başarılı basarisiz örnekleri mi verirsin?
istedigin muska vefk tilsim.ne ise yaz okumalar olmazsa gorevlendirmis bile olsan mutlaka etkisi gidicektir gorevlendirilende gidicektir bu yuzden otevelli misalen nusha mi yaptin o zaman okumalari elind alip zikirleri cekiceksin usulu erkana gore taşıyacaksınız bu kadar basit