Alıntı:
Resull Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba yazdıklarınızi okudum ama her büyüklerde herzaman istediğini söyleyemez kimsenin buna hakkı yok ama gereken bir söz karşında hiç bir zaman susman siz ne düşünürseniz saygım var. Ama bazı büyükler kendini çok iyi yansita biliyor aynı bu yaşlı ukala olan insanlar gibi sizin antalttiginiz gibi açıklayan yok bilmem okumussunuzdur yazdıkları kinayeli laflardan o yüzden beyin yaşı çocuk.. karşıdaki uzlcekmi kırılmış kırılmamış fark etmiyor o yüzden benim içim rahat.. ama şunu söyleyim tabi ki büyükler baş tacı ama böyleleri kusura bakma okumuş kitabı etbelemis bize projektör oluyor tahakkuk tan bahsediyorlar bide herkes kendi kendine iş yapar teşekkür ediyorum yazdıklarınız için..
|
yazdıklarını gördüm objektif olarak islami kaidelerle hadi seni dediklerimi konusalim
1-hoca sana dogrudan bir laf ile kisirtip tartismayi
baslattimi?
2-diyelim ki sen haklisin karsindaki apacik yanlis konuşuyor sen bir mumin olarak guzel sözlerle dogru yola tesvik etmeye ona dogrulari guzelce hatirlatip nasihat etmek varken ki bu ayetlerde de gecer sen igneleyici laflarla sataşman ne kadar dogru?
3-buyuklere hurmet kucuklere sevgi buyuk buyukce hareket etmedi diye sen cocukca hareket etmenmi gerekiyor cocuk sevgine arsizlik edince cocugu dovmen mi dogru
4-hakli yada haksiz olman degil üslubun bana gore yanlis en baslardan beri....