Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
simitciye bir cok kez yardim edildi kurtarildi temizlendi,fakat hic yapilmayacak işler yapti,hic soylenmeyecek sözler söyledi ve tekrar kapi acti uzeribe cekti...
|
simitçi ne yaşıyor anlam veremedim
1-yanlış tarikata girmiş
2-ayrılmak isteyince musallat etmişler
3-bu kadar hocanın yardım edenin ilmi mi yetmedi karşıdaki varlıklar mümin ve şeytani karışık musallat olmasından kaynaklı mı yoksa arkadaş yalanmı konuşuyor
4-bir kişi büyük günahlardan bile işlese boyle musallat yaşaması tövbe ettiği halde ağır seviyede zikirler çekmesine ve korunmalar yapmasına rağmen def olmamaları olağanüst
5-bu arkadaş tütsü korunma tertipi vefkler nüshalar yapsa dahi nasıl yapcak maddi durumu yok
-ne hale gelmiş hacizlenmiş hayatı kararmış annesi kanser kapmış intiharı düşünmesine şaşrımadım
6-asıl soru şu ki arkadaş nasıl bir günah işliyor ki bu varlıklar iğnedeliğğiinden gelip adamı hayatını zindan ediyorla
biri nsan iki darbuka çalıp zikir çekince boyle ağır musallata kapımı açar şarkılarında hertürlü değere mi sövüyorlarmış...
7-zaten kordineli olarak saldırıya uğradığı ortada kendisinden def etse bile işe girse çevresindekilere musallat olup adamı dışlatıcaklar allah bu zalimlerin elinden kurtarip hidayete erenlerden eylesin