Alıntı:
sancar1979 Nickli Üyeden Alıntı
Sükür idrak seviyem cok iyi , sen öyle inanmaya devam et, ne yazikki insan oglu sevdigi bir kisiyi üstün vasiflar yüklemeyi sever ,asiri sevgi dinden cikartir,fazla sevgi h.z Isa yi Allah in oglu ve bazilari bizzat kendisi demisdir, hic bir ayetde ve hadisde gecmesken,bu bilgiyi nereden aliyorsun?
Arabi.H.z bu konuyla ne alakasi var ?
Hicbir ülemada söylememis gördük veya görülür diye ,peygamberler görür ,
Meleklerin iradadesimi varda sana gözükecek, vahiy alman lazimki sana gözüksün,bunu söyleyen akli meleklerini görmüsdür ,
|
Verdiğin örnek neye göre?Senin,kafan mı güzel anlamadım Hristiyanların düşüncesi o yazdığın Müslümanların düşüncesi değil.
QUOTE=sancar1979;517166]Sükür idrak seviyem cok iyi , sen öyle inanmaya devam et
Bunu yazmışsın,Arabi Hz konuyla ne ilgisi var demişsin.Demek ki idrak seviyen bu dediğimi bile anlayamayacak kadar,daha bunu anlamayıp İlim sahiplerinin bildiklerini paylaşmasını istiyorsun cidden komik.
Alıntı:
sancar1979 Nickli Üyeden Alıntı
Bedir de yardim eden melekleri cennetle müjdelenen sahabe görememis, onlar gökteki yildizlar gibi iltifat almis , hic bir sahabe ben gördüm demiyor ,bir kaynak yok sen sorla göstermeye calisiyorsun ,
Hic bir hoca gördüm demez , gördüm derse arkasindan kendini Mehdi ilan eder, her sene birtane cikiyor öyle tipler
|
Sen bu kafayla devam et tamam,sen çok iyi biliyorsun bu konuları.Kalp Gözün Açık Görmemişsin ondan bu konularda kimse eline su dökemez senin tamam mı?