Alıntı:
Cennet'ül Meva Nickli Üyeden Alıntı
Aman kardeşim temelin sağlam değilse hiç bir okumayı yapma. Bu paylaştığın nedir ne degildir bilemiyorum. Ama temel sağlam değilse üzerine ne koyarsan üzerine yıkılır. Bu paylaştığın da kişiyi etki altına alma gibi bir özelliği var zannımca bu da risk. İmanı tehlikeye atar. Sen normal oturup bi tövbe et güzelce. Gerisi duaların takdir tevekkül. Ben de paylaştığın duayı çok guvenilir görmedim yine tecrübeli hocalarımız sana gerekli açıklamayı yapacaktir. Benim de çok derin bilgilerim yok açıkçası. 313 adet okunacak bide. Çok fazla.
|
Bende riskli gördüğüm için okumayı kestim. Okumayı keser kesmez tövbe ettim zaten ama benim korkum okuduğum kişiye bi zarar gelmemesi. Bu arada mesajını gördüm ama 50 mesaj limitini henüz dolduramadığım için cevap veremiyorum abi kusura bakma
Alıntı:
Sadi Nickli Üyeden Alıntı
Okudugun duada Cinlerin ismi geciyor birde akdi navmi diyor buda akdi baglamak nevm bu uyku bi muhabbeti muhabbet etsin iyiki kendine zarar gelmedi bol bol istiğfar ve bol bol selavat pismanlik kafi boyle isimler gecen garip dualar boyle essah essah el ecel el ecel filan filan seyleri okuma
|
Ben korumamı yapmıştım ama inanki bana gelicek zarardan çok karşı tarafa zarar gelmesinden korkuyorum. Bundan sonra zaten tövbe böyle şeyleri okumaya