Alıntı:
FikretAdil Nickli Üyeden Alıntı
Cok guzel yazmissiniz. Bazen sitemizde insanlari itham edici mesajlari gorunce cok uzuluyorum.
Kimin ne oldugunu Allah bilir, bize laf dusmez sen şusun busun diye.
|
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim sevgili kardeşim . Rabbimizin severek yarattığı kendi ruhundan üfleyip can verdiği herhangi bir insan için sen kimsin ki demek bana göre Rabbimin değer verdiğine değer vermemektir . Ben şahsım adına böyle söylemlerden kaçınmayı tercih ederim . Bir insana sen cehennemliksin sen kötüsün gibi söylemleri yanlış buluyorum . Bahsi geçen kişi en ileri kafir bilinen biri dahi olsa nereden biliyoruz ki son nefesinde kelime i şehadet getirip tövbe etmeyeceğini . Allahın rahman ve rahim sıfatları ile kendisinin tüm günahlarını sıfırlamayacağını ? bilemeyiz . o yüzden insanoğlu için sabit iyi ve sabit kötü kavramları bana kalırsa yanlıştır . iyilikte kötülükte içimizde olan şeylerdir ve değişkendir .Rabbim bizleri nefsini merhameti ile yenen kullarından her iki cihanda da azizlerden eğlesin . Allah ve resülünün selam ve bereketi üzerinize olsun güzel kardeşim . Es Selam.