Alıntı:
ulucayto Nickli Üyeden Alıntı
2 ihtimal var ya cihazlarınızda böcekler var sisi bilgilerinizi sızdırıyor böcek aracılığı ile
yada varlık var onu kullanarak özel bilgierinizi öğreniyor
açıkçası ağır bir sapık bu her türlü
vehaneyetecavüz misali terbiyesizce
ne kadar fotonuz var bilmiyorum ama online alemde fotolarınızı çok kısıtlı hata olmaması en iyisi
tertip versekde durumu pek bilmediğimizden ötevelli benim tavsiye mm kvuvetli hacet terttipleri var onları denerseniz allahın ızniyle niyetiniz temiz ve güzelse istifade edersiniz inşallah
|
Teşekkür ediyorum cevabınız için. Açıkçası bende dinleme durumundan şüphelendim ama aradım taradım telefonlarımızı kontrol ettirdim bir şey çıkmadı. Diğer türlü varlıklarla bilgi alınıyor ise zaten yapabileceğim bir şey yok. Forumdaki hacet dualarına bakıyorum sürekli 3 aydır. bir kaç kez de denedim ama şüphelendiğim biri var sürekli onu düşündüğüm için olabilir onun akrabalarını gördüm rüyamda ve rüyalarımı hiç unutmam çok fazla rüya gördüğüm için, onları gördüğümü hatırlıyorum gerisi yok. Psikolojik de olabilir bu tabii. O şüphelendiğim kişinin annesi de büyü vs olayları ile uğraşır ama kesin bir bilgim olmayınca da kimseyi suçlayamıyorum. Tekrar teşekkür ediyorum.