Alıntı:
ulucayto Nickli Üyeden Alıntı
havas ilmi kuantum bilimi gibidir çok üst düzeydir
ve ozel vasıflar sırdır çoğu kişi bilmez ayda bilinmesine iizn verildiği kadar bilinir bunlar bir kaç başlıkta özetlemek gerekrise
paranormal yetenekler ,acaiplikler ve bazılarına göre imkansız olan şeylerlin gerçekliği gibi gider sitede araştırmaları yoğunlaştırırsanız yetkili kişilerin paylaşımlarından anlarsınız
ama şu ayrıntııy çizmeliyimki bu sadecee geleneksel bir ilim değil online olarakda boyle ozelliklerini kulanan kişiler var...
imas hocamız zaten gördüğüm zaman akıma gelirrse bana uymayan fikir ayrılığı olan şeyleri söylerim bazen sürtüşürüz lakin kendisi ilim sahibidir ve yardım severdir o yüzden saygım var
ve bazı kişilere soylenmiyor alınabiliyor kızabiliyorlar onlarda yorum yapılmasını istemediği için saygı gösterip cevap vermiyorum
...
gayemiz hak olsada insanların fikirlerine ve kararlarına doğruda yanlışda olsa saygı duyarım
|
ve son olarak işin ehli de olsan allahdır en iysini en hayırlısını bilen deli de gelir alime 40 yıllın dersini verir onemli olan usluba dikkat ederek kendini ifade etmektir