Alıntı:
Asdfghjk Nickli Üyeden Alıntı
Sorucağım soru biraz garip gelebilir belki ama sormadan edemiycem. Tek bir hayvan için mi yani örneğin bir köpekten korunmak için mi yoksa bütün köpekler üzerinde etkili olur mu bir defa okumak
|
Konudaki dua için etkili veya etkisiz diyemem denemedim.Ama şu var Cenabu rabbül alemin hayvanlara farklı göz vermiş.Haliyle cinleri ve şeytanları melekleri gördükleri söylenir eski alimlerce haliyle verilen kur'an ayeti olunca birde okuyan kalbi temiz doğru düzgün müslüman ise okudğun anda etki edebilir.Şuda var okudum köpek beni ısırdı oluncada oda imtihan diyip geçicen.
Ben Ya hAfız esması var onu çekerim helede yoldas köpek falan görsem 1-2 değil 15-20 köpek arasından geçtiğim oldu tık yok.Hepsi kuyrukları yere inip kenara çekildiği oldu.
İş gene kalbe geliyor.Onun için kalplerimizdeki niyetler iyi olursa Allah CC ona göre muamele eder.Verilenleri uygula istersen benim dediğimi çek ister diğer verilenleri oku çek birde namaz-dua-zikir islami yaşayış tarzında 4x4 ise bişey olacağını sanmam sana saldırması açısından .Ama inadınada test içinde 20-30 köpek arasına dalma derim.
belli olmaz imtihan diye test eder Cenabu rabbül alemin.