Alıntı:
Zeynebbk Nickli Üyeden Alıntı
Bana bilip bilmeden böyle bir ithamda bulunduğu icin ve durduk yere alay ettiği için konun kendisiyle hiç alakası olmadan Fatma hanıma hakkımı helal etmiyorum.
|
fatma kardesimiz imas hoca aracigiyla derdine deva buldu sevgisi bundan dogar imas hoca cogu kisiye karsiliksiz yardim eder ve şeriat a gore hareket eder ve mizaci serttir uslubun duzgun olursa istifade edersen tamtersi olursa ortalik karışır
o yuzden kimsenin ne dedigi ne yaptigina takma derdin var dimi ?
sitede arastir guvendigin kisilere ozelden yada konu acarak sor
yanlis konustugunu dusundugun birak konusun baktin cokmu haddi astilar admine şikayet et adminimizde iyi birisidir
yeni sin alışırsın kaybetmeyelim seni nede olsa mümin sin dimi muminlerle dost luk kurmak takilmak daha hayirlidir...
Alıntı:
ulucayto Nickli Üyeden Alıntı
fatma kardesimiz imas hoca aracigiyla derdine deva buldu sevgisi bundan dogar imas hoca cogu kisiye karsiliksiz yardim eder ve şeriat a gore hareket eder ve mizaci serttir uslubun duzgun olursa istifade edersen tamtersi olursa ortalik karışır
o yuzden kimsenin ne dedigi ne yaptigina takma derdin var dimi ?
sitede arastir guvendigin kisilere ozelden yada konu acarak sor
yanlis konustugunu dusundugun birak konusun baktin cokmu haddi astilar admine şikayet et adminimizde iyi birisidir
yeni sin alışırsın kaybetmeyelim seni nede olsa mümin sin dimi muminlerle dost luk kurmak takilmak daha hayirlidir...
|
ve dimi muminin mumine verdigi nasihata hayr vardir...