Alıntı:
Zeynebbk Nickli Üyeden Alıntı
Güzel kardeşim sen çok büyük bir hakka giriyorsun . Burda tanımadığın insanlara sen de şu var bu var diye korkutup duruyorsun . Hakkına girdiğin herkes zamanı gelince hesaplaşır seninle. Allah hidayete erdirsin. Sana kötü bir kelime söylemek istemiyorum.
|
Zeynep hanım imas hocayı tanımadığınız için bu şekilde konuşuyorsunuz gerçekten taniyabilseydiniz çok seversiniz kendisi Allah değil peygamber değil evliya yada alim değil kendisi hocada değil bakmayın benim ona hocam diye hitap ettiğime kendiside kendisine hoca denilmekten hoşlanmaz kendisininde Allah'ım peygamber im evliyayim hocayım diye bir iddiası yok imas hoca Havaş ilminde iyi bir talebe sizde musallat görmese söylemez sizin zannettiginiz gibi herkese musallatin var demez imas hocayı taniyabilseydin yada size yazan diğer arkadaşları hepsi sizin iyiliginiz için size yardımcı olmak için yazdı ana siz anlamamakta ısrar ettiniz imas hoca onca yoğunluğunda yeri geldi hastanede günlerce yatarken bile bu site yardıma ihtiyacı olan herkese yardım etmiştir bu sitenin bana göre bulunmaz nimetidir en başından bile size yol göstermeye yardımcı olmaya çalıştı herkes ama siz inatla yıllar öncesi çekilmiş olan resmi öne sürerek inatlastiniz burası Havaş sitesi Çin'de girebilirsiniz Çin'de çağırabilir siniz birine büyüde yapabilirsiniz yada insanlara yardımcı da olmaya çalışabilirsiniz