Alıntı:
Zeynebbk Nickli Üyeden Alıntı
Evet ben de öyle düşünüyorum 1 kere dua okudum hemen böyle oldu. Arkadaşım da defalarca okudu onda hiç bisey olmadı. 3 4 sene evvel ellerimde kınaya uyanmıştım bir kere .Düğüne gitmişsin felan dediler yok biri seni nikahlamıs dediler o zamanlar da 18 19 yaşlarındaydim zaten korkuyorum biraz kına olayından sonra. Celcutiye arkadaşın konusu da fotografla belgelenmiş olunca daha çok korktum sanırım.
|
Kınayla Uyanmak Cinin sizi sahiplenmeye Çalışması biliyorsunuz değil mi.Size takmış bunlar.Yazdıklarımı yapın ve Evde uyuduğunuz odada Kuran Okuyun Odanın Pozitif Enerjisi artsın.Ud tütsüsü yapabilirseniz yapın,öncesinde Tahassun duasıyla korunma yaparak.Tevbe Namazı kılın Çevirgel Duası okuduğunuz için.Allahtan Af dileyin,bir daha yapmayacağınıza söz verin.Hacet Namazı kılın Allahtan Okuduğunuz duayla gelen varlıkların geldiği gibi gitmesini ve Tüm kötü etkilerin uzaklaşmasını isteyin.Hacet Namazı Kılmadan da 7Kere Miftahül Cennet Duası okuyup Kılmaya başlayın.Yazdıklarımı Mümkünse Seher vakti yapın.Bir de Bunları yapmadan 300 İstiğfar çekip 100 Salavat getirip Zürriyet Ağacı Tövbesi yapın.