Alıntı:
roze Nickli Üyeden Alıntı
Ben ilk celcelutiye abinin konusunu okuduğumda bulunduğum yerde gözlerim kapaniyordu acamiyordum midem bulaniyordu bazen buradaki paylaşılan linklere tıklıyorum dün denk geldim sanırım biliyorum resim paylaşmış gözlerimi kapatarak resimden hızlıca geçtim. Yeni olunca buradaki herseyi okuyorsun bende çok etkileniyordum sonra biri uyardı her sayfaya senin girmen iyi değil diye sonra girsemde bir sayfaya benlik değil hızlı bir şekilde çıkıyorum okumuyorum. Yenisin merak ediyorsun kimsenin konusunun çok saçma olmadığı başkasına zarar vermiyorsa tecrübeler kalsın taraftarıyım silinmesin. Biz dünyada yaşıyoruz 18 bin alem var dünyada tek biz yaşamıyoruz her konuyu okumayı verirsin olur biter. Bu arada bir insanın imtihanı aydinlaninca biter sen ne istediğini bilmiyordun kafası gelgitli bir adam için ömür tükettin kafandan da bırak gitsin aydinlanmani hepimiz istedik. Sadakatlisin Allah yolu varken bütün yollar sana zehirdir. Rabbim karşına senin ruhundan anlayan sana sahip cikan çok iyi bir eş nasip etsin amin..
|
Güzel dileklerin için Allah razı olsun. @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşımızın konusunuokumadan önce de bir çok konu okudum. Ama onu okuduktan sonra bildiğin ellerimi ayaklarımı bağladılar. Şuan sanki 100 tane mekik çekmişim gibi karın kaslarım ağrıyor. Adam konuyu 2018 de açmış karşıma nerden çıktı nasıl o kadar eski bir konu açıldı bilmiyorum. İnsanlar alti a yorum yapmıştı biz fotoğrafı gördük birsey okur mu diye kendisi yok olmaz kimseye zarar veremez dedi. Fotoğrafa sadece 1 kere baktım. İnsanlara yardım için paylaşmıştır kötü bir niyeti yok ama kimse istemeden insanların geceleri dayak yemesini istemez sanırım. Buraya korunma yapmayı bilmeyen bir sürü insan giriyor emin olun. Ve o fotoğrafı görüp etkilenen her zayıf insanın korkutulacagini düşünürsek bu arkadaş iyilik yapayım derken kötülük yapmış olmaz mı?