Alıntı:
roze Nickli Üyeden Alıntı
Ben ilk celcelutiye abinin konusunu okuduğumda bulunduğum yerde gözlerim kapaniyordu acamiyordum midem bulaniyordu bazen buradaki paylaşılan linklere tıklıyorum dün denk geldim sanırım biliyorum resim paylaşmış gözlerimi kapatarak resimden hızlıca geçtim. Yeni olunca buradaki herseyi okuyorsun bende çok etkileniyordum sonra biri uyardı her sayfaya senin girmen iyi değil diye sonra girsemde bir sayfaya benlik değil hızlı bir şekilde çıkıyorum okumuyorum. Yenisin merak ediyorsun kimsenin konusunun çok saçma olmadığı başkasına zarar vermiyorsa tecrübeler kalsın taraftarıyım silinmesin. Biz dünyada yaşıyoruz 18 bin alem var dünyada tek biz yaşamıyoruz her konuyu okumayı verirsin olur biter. Bu arada bir insanın imtihanı aydinlaninca biter sen ne istediğini bilmiyordun kafası gelgitli bir adam için ömür tükettin kafandan da bırak gitsin aydinlanmani hepimiz istedik. Sadakatlisin Allah yolu varken bütün yollar sana zehirdir. Rabbim karşına senin ruhundan anlayan sana sahip cikan çok iyi bir eş nasip etsin amin..
|
bana durum psikolojik gibi gelsede siz bir korunma yapip yine o rahatsizlik cektiginiz konulara bakin benzer etkiler alicakmisinizngorelim